Tuesday, January 27, 2009


Kantakoti onnittelee Viljoa nimipäivänä ja lähettää lumiset terveiset!

Tuesday, January 20, 2009



Aikamoinen kalmisto löyty imuroitaessa sohvan alta. Tipu aivan hämmenty tän arkeologisen löydön äärellä.

Monday, January 19, 2009

Justiinsa huomattiin että laskuriisa oli mennyt tänää 50 000 kävijää rikki!
Se on kyllä aika paljon! Kiitokset kaikille blogiin kurkkijoille , mukava tätä on päivittää kun näkee että täällä käydään. Ja kyllä kommenttejakin saa laittaa ;)

Hattu kourassa , Kiitos blogivierailijoille!

Yksi viikko on kulunu Erno Ensimmäisen ja kuningataräidin mahtihäistä. Ei kiroo enää kuningatar vaan torkkuu raukeena vaan. Väittäisin että siellä on pullat uunissa ;)

Friday, January 16, 2009

Kävyn roikkuvaa saparoista edelleen koitetaan herättää henkiin. Eilen käytiin ekaa kertaa fysioterapeutti Anna-Kaisa Ventomäellä.

Löysi Kävystä semmosen pikkuvian mitä ei sit röntgenissä tai magneeteissa olis näkynykkää.

Kävyn vasen häpyluu oli liikkumaton ja oikee liukuu normaalisti. Ei tiijä onko rakennevika vai menny esimerkiks siinä sen syntymässä missä se vedettiin jalasta ulos ja missä se varvaskin katkes.
Joka tapauksessa vasen jalka ei pääse liikkumaan riittävästi eteen ja tekee käynnistä toispuoleisen ja kuormittaa oikeeta puolta koko ajan. oikeella puolella oli kalloon asti pikku jumeja joka paikas. Hoidettiin sekä käsillä ( vai mikskä sitä ny sanotaa hihi) ja laserilla akupisteitä kipukohdista sekä kuormittuneita lantionpohjalihaksia. Lisäks saatii tasapainojumppaharjotuksia johon meijän kukakiipee- lenkki sopii mainiosti ja sen lisäks käytii ostamassa jumppapallo .
Kuukauden päästä seuraava käynti.

Jumppapallo tasapainoilut alotettiin jo heti eikä ne Kävystä ollu ollenkaa kamalii varsinki ku lopuks ootti palkinto ja sitte pääs tonne mopokasaterapiaan ;)





Sunday, January 11, 2009



Tänään on sitten vietetty tulisia mopohäitä. Sulhasena on
KANS FIN RUS EST LV LTU BALTS N POHJ MVA
ESTV-05 ESTJV-05 JV-05 RKFV-06 V-06 LVV-07 ESTV-07
Xeriex's Erno Ensimmäine kavereiten kesken Erno ja morsiamena meidän kunigataräiteemme , kultainen Plättä -mummi.

Tässä tuoreet hääkuvat. Hyvin noista kyllä erottaa kumpi on sulhanen ja kumpi morsian vaikkei huntua olekkaan. Taustalla olevat puukarhut Plättä kävi muuten tappamassa. Sanoi että luuli niitä sioiksi ja ne tuijotti kun morsian oli pissalla, hyi!
..tiistaina käydään viel homma uusimassa ja sit ruvetaan jänskäämään...


Thursday, January 08, 2009


Sinne lähti Kinkku takasin Poriin ja tänne jäi aika väsynyttä porukkaa. eilen vielä siskokset karauttelivat reerialle täyttä häkää.






Tuesday, January 06, 2009


Kinkku tuli kylään ja meno on ollu aika villiä, voinette uskoa :) Raparaperin Tättähäärä on kyllä oikeen sopiva nimi tolle neidille.

Thursday, January 01, 2009

Käpy kävi näyttämssä roikkuvaa saparoaan tällä kertaa Osteopaatti Tiina Katajan luona. Likkahan olikin ihan vinossa ja nikamaväleissä oli pinne tiloja. Tiina sai Käpyä suoristettua, parin päivän päästä tiedetään sitten tepsikö hoito.

Mutta sitte kokeiltiin myös vauvapatiaa kun samalla siuunnala liikuttiin missä Leilan pikkuvauvat tuoksui. Kävystä ne oli aivan vallottavia , tosin tissihommat meni vähän yli ymmärryksen ;)