Monday, September 19, 2011

Kauniin sunnuntaipäivän kunniaksi ulkoiltiin naapurin Huldan ja Fredin kanssa. Tuksun mielestä Fredi on maailman komein ja ihanin.










Lauataina esiintyi ilo Tampereella ryhmänäyttelyssä mallikaasti ja innoissaan kuten aina. Matkakaveriksi mukaan lähti Tipu




Tampere R 17.9.2011 Tuomari Lyudmila Tchistiakova , Venäjä Merenrannan Unique Miss Ilo

Very typical strong female. 2 years old in exellent show condition. Exellent type and size.Exellent body substance. Very typical head with lovely propotions. Eyes coud be darker.Lovely feminine expression. Exellent bich and tomy. Exellent angulations.exellent balance in movement. The colour could be better.

AVO ERI 1 SA




Nyt on ihan parhaat sänkipeltorallikelit !

Aamut on meillä ihan parasta aikaa. Massu täynnä aamupalaa ja aamutelkka päälle ja torkkumaan sohvan mutkaan..kroooh..









Meitä kävi pitkästä aikaa morjenstamassa Jorma-Ilmari , Kullervo ja Reno. Voi rakkaat pojat! Oli ihanaa huomata että Jorma-Ilmarin hengitys oli miltei normaalia ja vointi hyvä tiukan dietin ansiosta.

Jorma-Ilmari
Kullervo
Voi Tuksu! Että se rupes jo pönöttelemään vaikka talvesta ei ole viel tietooka. Tässä Tukiaisen juoksumuotia muuten.


Tuesday, September 06, 2011







Tässä vielä muutamat otokset viikon varrelta.







Sunnuntaina lensi Mökö nukkiksen ja mytyn kanssa epsanjkan lämpöön loppuvuodeksi. Mökö kävi vielä antamassa lähtöpusut ja Mytty hyvästelemässä rakastettunsa Tuksun



Lauantaina hurautettin Sastamalaan näyttelyyn ja haettiin Ilonalle EH:n . Vaikka se lyhenteen mukaan tarkotttaa erittäin hyvää mutta kyllä sinisen nauhan saaminen tuntuu vaan semmoselta pieneltä kuolemalta :D


Sastamala 3.9 Tuomari Jouko Leiviskä


Raparperin Käpypoika VALERI2 SA PU3





Merenrannan Unique Miss Ilo
Hyväntyyppinen sopivan kokoinen. Tänään niukassa turkissa oleva. Hyvä kaula. Hieman takaa korkea.Kouno-osa voisi olla leveämpi. Turhan voimakkaat nenärypyt. Riittävästi kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin takaa,löysästi edestä. Hyvin esitetty.

AVO EH



Mutta matka muuten oli mukava. Mukana oli Annis Limppuineen ja Äitimerenranta Auliksen kanssa jotka oli meillä oikeen yökylässä.