Tuesday, January 31, 2012





Viis viikkoa tuli täyteen Tipun onnnellista odotusta ja kyllähän tota massua jo on. Vointi oikeen hyvä ja mieli iloinen..kun vaan saatas pysymään poissa pöydiltä..

Monday, January 23, 2012



Eilen otettiin massukuva 4 viikon kohdalta ja Tänää sitten käytiin ultrassa varmistamassa että kyllä siellä vauvvoja näkyi useita. Ihan ollaan onnesta hykkyrällä :)

Monday, January 16, 2012


Siinä olis ny kaikille jännittäjille eka massukuva ..kolmeviikkosmassu

Tuesday, January 10, 2012




Ja Tukianen pönöttää..voi hyvä luoja että se pönöttää...


No saatiinpa tän voden pulelle päivitykset rullaamaan. Me elettiin oikeen kokonainen viikko ilman tietokonetta ihan itsekuritarkotuksessa ja hyvää teki. Kuukausi piti olla mutta miten se ny sitte lipsahtikin ..
Talvi on tullut ja takkia joutuu laittamaan päälle ettei palellu. Tipun astutuksesta on nyt reilu kaksviikkoa ja kohta voisi ruveta jotain merkkejä vauvoista näkymään.Tipu humpsuttaa menemään niinkun ennenkin eikä mitään ihmeellistä ole vielä ilmassa. Tipu kävi ottamassa ekan herpes-rokotteen ja se olikin viimenen varastossa. Toivottavasti maahan on tullut toiseen rokotteeseen mennessä lisää. Näytin samalla lääkärille Tipun jalkaa kun se on muutaman kerran ravistanut sitä lenkillä oudosti. Ja kyllä polvi löysäksi todettiin , eli se pääsee paikoiltaan pois välillä. Tipu on kaksvuotiaana polvitarkastettu terveeksi että en tiedä mikä löystymisen on nyt aiheuttannu. Mut ei murehdita sitä kun se ei tunnu Tipua millään lailla vaivaavan :)