Tuesday, April 24, 2012






Ukkis tulikin jo sunnuntaina takasin. Ei sillä että siihen olis kyllästytty vaan Ukkis sijotettiiin Hugo-isän luo niinkun Hugokin on sijotettu ja siirtyy uuteen kotiin  pikkuhiljaa. Kivaahan se vaan on kun meidän Pululla on peuhukaveri.Eilen käytiin porukoissa ostamassa Pululle oma panta ja hihna jota jo testattiinkin city-kävelyllä.

Sunnuntaina Hugon Maija-rouva pyöräytti 6  potraa pentua. poikia 4 , tyttöjä 2 ja mukana yksi neekeripoika. Pennut asustavat Tuusulassa Suzi-dogs  kennelissä.






Niin ne kuulkaa lähti vauvat uusiin koteihinsa ja äitirapsku itki silmät punaisiksi. Pennut ei sitten itkenykkään yhtään vaan kaikki kotiutui reippaasti uusiin ihaniin koteihinsa.

Sunday, April 22, 2012















Mökö oli luonnetestissä eilen 

toimintakyky +1 kohtuullinen
terävyys+1 pieni
puolustushalu+1 pieni
taisteluhalu-1 pieni
hermorakenne+1 hieman rauhaton
temperamentti +2 kohtuullisen vilkas
kovuus+1 hieman pehmeä
luoksepäästävyys+3 hyväntahtoinen , luoksepäästävä avoin
laukausvarma
+135p
just mahtavat mopopisteet :)

Ihanat Mökö ja Nukkis!

Friday, April 20, 2012


 Pennut tänään 8 viikkoo ja pojat lähti jo uusii koteihin ja likat lähtee sunnuntaina. huh.








Tuksuhan täräytti itsensä uusimman mopsikerhon lehden kanteen ja aukeamalle!








Tällä viimeisellä viikola on yritetty kovasti kartuttaa pienten kokemuksia ja hyviä eväitä elämään. Pennut ovat saanu olla mahdollisiman paljon vapaana huoneissa ja juoksennella ulkona. Mutta huh. on siinä hiki vahtijalla tullut ;)



Eilen kävi Musa tervehtimässä pikkuisia . Musa on jormailmarin ja kullervon pikkuveli ja syntyny viikko aikasemmin kun pikkumopot.

Tuesday, April 17, 2012







Eilen taas kevätretkellä ihanan kevätpäivän kunniaksi. Ensin ulkoiltiin pihalla , mutta kun jokaisella oli jo kivi suussa ni siirryttiin pyykkikorissa metsäretkelle. Tytöt sai askartelukaupan tonttuputkesta pikkuiset villapaidat ja Äimiskin pääsi uloilmasto tunnelmaan. Pojat ja Pulu on sellasia eräveikkoja että niitten perään saa kattoa oikeen tosissaan ja Pyris on vaa nii S-Ö-P-Ö vaaleenpunasessaa