Monday, October 29, 2012

 Voi miten ihana päivä me vietettiin pikkulintujen kanssa eilen! Didi oli muuttokiireissä estynyt mutta  Bobi ja Pulla tulivat viettämään Pulun ja Ukkiksen kanssa viettämään pentunäyttelypäivää Lahteen. Kaikki neljä saivat kunniapalkinnot ja hyvät arvostelut.Bobi voitti urokset ja oli vsp-pentu ja Ukkis heti perässä kakkosena. Pulla voitti luokkansa , oli pn3 ja pulu heti perässä pn4. kasvattajaryhmänäkin saatiin kunniapalkinto ja pentuja kehuttiin ryhdikkäiksi vankoiksi ja mukavaluonteisiksi. Kiitos pikkulinnut !

Selväpyy eli Bobi
S

 Ukkometso eli Ukkis
 Äimänkäki eli Pulla
 Pulu






Monday, October 22, 2012



 Viime viikko alkoi eläinlääkärireissulla. Tipun kynsi oli vaurioitunut ja se poistettiin ja Tipu loikki alkuviikon tassu paketissa. Loppuviikosta herkuteltiinkin sitten tuoreilla hirvenluilla :)




Monday, October 15, 2012

Viime viikollekkin riitti kolmelle päivälle koiravieraita.

Kerttu ja Pulu 


 Ukkis ja Pulu

 Ukkis


 Hugo

 Jorma-Ilmari

Musa ja Kullervo

Monday, October 08, 2012

 Eilen meillä oli oikea pöljä-päivä Tuuloksen ryhmiksessä. Pulu oli rop-pentu , Ilo voitti avoimen luokan, oli paras narttu 2. ja sai sertin , Plättä oli vsp-veteraani ja Limppu voitti valioluokan, oli paras uros ja VSP . Kaiken kukkuraksi Ilolla oli vielä kunnia osallistua Merenrannan  BIS1 Kasvattajaluokkaan , huh !




 Helmi, Kinkku ja Marttiina viettivät täällä syyslomaviikon ja tulipa taas akut ladattua <3 p="p">





 Tampereella vietettiin pentu- ja veteraaninäyttelyä melko mutaisissa tunnelmissa. Lauantaina ei muita kilpailijoita ollutkaan kun meidän mopot , mutta kaikki kolme saivat kunniapalkinnot ja hyvät arvostelut. Ukkis oli rop-pentu , Pulu vsp-pentu ja Plättä rop-veteraani. Sunnuntaina  Ukkis jäi ilman kunniapalkintoa ja Pulu hävisi urospennulle ollen vsppentu ja Plättä taas rop-veteraani.