Thursday, April 24, 2014

 

Oli meillä aika vauhdikas pääsiäinen kun nää villeimmistä päästä olevat raparperit Hulda ja Ukkis tuli hoitoon. Mutt hyvin nukutti yöllä kun oli päivän rallannu :)


















Tipu , Kinkku, Hulda ,Viljo ja Limppu juhli jo viikko sitte  6-vuotis synttäreitä mutta kuinka tää päivitys ny sitte unohtu. No synttärit ei unohtunnu . Tipu oli kaupalla vähä herkkuilemassa :)
 Mut siis Onnea Rakkaat vauhtimopot !



Monday, April 14, 2014

No jopa on taas paljon päivitettävää !
Helmi, Kinkku ja Marttiina tuli kylään ja samalla tavattiin taas Nukkis , Mökö, Mytty ja Mosse .Helmin kanssa käytiin tsekkaamassa myös Annis,Limppu ja Tumppu. Hugolta leikattiin  välilevytyrä ja Ukkis on nyt sitten Huldan luona  lomilla . Kokkimopo on kerinny taas kokkailemaan jo ties mitä ja eile meidän virvottiin niin huolella tuoreeks terveeks tulevaks vuueks et ei meillä mitään hätää tässä ;)



 




















Friday, April 04, 2014

 Pulun sairasloma saatiin vietyä kunnialla läpi. Haava ei tuottanu ongelmia ja saatiin villikko suht malttamaan isompia spurtteja. Antibiootti jouduttiin kummiskin hakemaan koska Pulu oli ruvennu  leikkauksen aikana oksentamaan mahanestettä ja se oli sitten ärsyttäny siellä niin että alko melkomoinen turina. Mutta sekin on jo kunnossa. Henna otti eilen tikit pois ja nyt mennään taas eikä meinata. Ilon kohtu vielä kesällä pois ni meillä on kaikki koirat steriloitu , ihanaaa! 
Tehtiin yhden yön matka pohjosiin ja  taas mulle niin korvaamaton pikkusisko Henna oli koiravahtina. Kyllä oli riemuisa vastaanotto . Ainoo vaan että pilatesrauha oli kahdes päiväs unohtunnu ihan kokonaan :D