Wednesday, June 25, 2014


 Juhannus tuli ja meni ihan rauhallisesti. Ilmoissa ny oli vähän toivomisen varaa mut kyl me koitettiin nauttia joka auringonsäteestä mikä vaan kiinni saatii . Juhannuksen alusviikko meni vielä Lumperin synttärijatkoilla kun kummitäti Satu ja Jorsu ja Musa tuli onnittelemaan. Mopsikokki Pulu rupeskin maistelemaan sushituotoksiaan mikä ei oikeestaan kuulunnu suunnitelmiin ollenkaan.Kohokohtiin kuului kun saatiin Sirkka-vihi kylään. Kyllä yks vihi silloin tällöin pieninä annoksina piristää .

















Monday, June 16, 2014

Helmi , Kinkku ja Marttiina lähti ja kyllä Helmi viikko on aina semmonen Ripan sanoin Helmi-turnaus että me ollaan monta päivää väsyneitä mutta onnellisia :) ei siis siitä onnellisii et ne lähti vaan siitä että ne täällä oli ;)
 Viikon varrella meitä kävi vielä tapaamassa Mytty, Mosse , Liinu, Jorma ja Hulda. Helmin porukan lähdettyä Katja tuli hieromaan koko turnajaisväen ja me jäätiin röhnöttämään  verannalle .













Pluumu täytti eilen vuosia . Matkamittariin tuli 9 vuotta ja juhlittiin ankarasti. Katja kävi hieromassa Luumu-tädin vetreeks ja illalla mentiin vielä Plätän kanssa rantasaunaan. Tälle päivälle jäi vielä perinteinen shoppailureissu herkkukauppaan .



 



Tuesday, June 10, 2014



Raparperilässä on kesävieraana Helmi ,Kinkku ja Marttiina. Plätälle ja Marttiinalle ajettiin kesätukka olon helpottamiseksi. Plättä sai Ristiinasta asti kolmannen Karhun syleilyn ja vaikka alkuperänen onkin edelleen paras mutta ei vara venettä kaada .Uusii kavereitakin on saatu . Rotvaileri Pete jota on ihailtu vuodet vaan kaukaa sattui rannassa nokakkain ja osottautui ihan herrasmieheksi. Ajokoiravauva Hemu kävi myös esittäytymässä ja sulatti sydämet . Äimis kävi lääkärireissulla pistäytymässä. Äimiksen ontumisen syyksi paljastui välilevytyrä jota hoidellaan nyt levolla ja lääkkeellä. Toinen raparperimurhekkin tuli kun Kinkku sai lauantai-iltana epileptisen kohtauksen. Mutta sekin tilanne on seurannassa ja katsotaan uusiiko ja tarviiko lääkityksen. Ilosia  ja reippaita koiria kumpikin potilas ni ollaan me hoitajatkin sitte.


 













Tuesday, June 03, 2014





Uusittiin vähän ulkoasua ja samalla heivattiin kävijälaskuri pois kun se ei oikeen pysynny tahdissa mukana. Ja muuten sitä tavallista. Kesästä nauttimista ja välillä vesisateesta ronkottaen ;)