Monday, November 06, 2006


En tiijä kuuluuks täs kohtaa sanoa et "itku pitkästä ilosta" vai et "kolmas kerta toden sanoo" mut mopojengi jäi palleistaan kiinni Kaapelitehtaalla. Ei nyt ihan kirjaimellisesti sentään mut tuomari ei tuntenu kummallakaan pojalla toista kivestä ja jätti poitsut näin palkitsematta. Arvostelut tosin oli komiat. Likoilla ei kiveksiä onneks tutkiuttukkaan ja Käpy oli eka ja Armi toka.Mutta kasvattajaryhmää ei päästy ollenkaan esittämään.

Äkkiä sitä muuten kihahti toi menestys hattuun kun mä olin ihan hirveen pettynny ku Käpy oli vaa Rop- pentu ;) Oikee riuhtasin loukkanntuneena ruusukkeet tuomarin kädestä. Ei taida menestys sopia ätiraparperille.Parempi pysyä vaan maan kamaralla.

Ihana viikonloppu meillä oli joka tapauksessa. Vaikka taustalla kalvo suru Fannista mut silti sitä jakso nauttia noista neljästä viikarista. Ne on ihmeellisiä joka ainoa. Ja niin rakkaita .

Tässä arvosteluja:

Kaapelitehtaan pentunäyttely tuomari Pirjo Aaltonen

Käpy

Kaunislinjainen ikäisekseen hyvin kehittynyt narttupentu.Tyypillinen pää ja ilme. Hyvä kuonon leveys.Riittävät rypyt ikäisekseen.Hyvä runko.Vielä hieman pehmeä selkä.Hyvä häntäkieppi.Hyvin kulmautunut takaa. liikkuu tyypillisesti rullaten takaa, hyvin edestä.
PEK1 KP Rop-pentu

Armi

mittasuhteiltaan neliömäinen narttupentu, joka saa tiivistyä ja vahvistua. ikäisekseen
hyvä pää. hieman suuret korvat. sopusuhtaisesti kulmautunut. turhan jyrkkä lantio.
liikkuu hyvin rullaten takaa hyvin edestä. vaalea väritys. tarvitsee aikaa.
PEK2

Jorma Ilmari

Ikäisekseen erittäin hyvin kehittynyt, linjakas, ryhdikäs, tiivis urospentu.
Kaunisilmeinen pää. Hieman pitkä alaleuka. Hyvät rypyt. Kaunis ylälinja.
Hyvä häntäkieppi. Tiivis runko. Sopusuhtaiset kulmaukset. Liikkuu kauniisti.
Hyvä väritys.Tällä hetkellä vain yksi kives tunnettavissa, joten ei voida palkita tänään.

Freki

Neliömäinen tiivis ryhdikäs kaunislinjainen uros, joka tarvitsee iän myötä massaa lisää. Tyypillinen pää, suuret silmät. Hyvä ylälinja ja häntäkieppi. Runko saa vahvistua. Riittävästi kulm. edestä ja takaa. Liikkeet saavat vielä tasapainottua. Tällä hetkellä vain yksi kives lasketutunut, joten ei voida palkita tänään.

2 comments:

Anonymous said...

No onhan ollutkin menestystä mopojengillä. Hurjasti onnea kaikille!

toivottelee Tarja ja Handskes-göötit

theetesm said...

p2h72s9b36 z8p99p8q12 b8a28v8f11 b7y69n6m22 e4w20r2j07 j3c18a9n61