Tuesday, October 02, 2007


Jorma Ilmari kävi tänään lääkärissä Lamberin Sepolla sen lauantaisen pyörtymisen johdosta.
Ensin ultrattiin sydän ja se todettiin kaikilta osiltaan terveeksi. Sen jälkeen nielutähystyksessä löytyi syy pyörtymiseen .Pehmeä kitalaki on löysä ja pitkä eli on esteenä normaalille hengitykselle. Niinpä Jortsu leikataan tässä jossain vaiheessa . Leikkauksen ennuste on kuulemma hyvä.

Vaiva jota esiintyy suurissa määrin kaikilla koirilla ,jotka ihminen on lyttynaamaiseksi jalostanut.Pistää tosiaan puntariin taas omat kasvatussuunnitelmat.

Hyvää tässä on se, et jorsu saadaan leikkauksella hyvissä ajoin kuntoon ja pelottavaa se onko se ollut tätä ennen jotenkin puoliteholla liikenteessä ;)

Laitetaan vielä suora lainaus lääkärin diagnoosista:


Pyörtymiskohtauksen tutkimus. Sydänsairautta ei todeta.Nieluissa havaitaan merkittävän löysä pehmeä kitalakija suositaan leikkaushoitoa.Nyt helpotetaan tilannetta lääkehoidolla.sierainaukkojen laajentaminen tehdään yleensä samalla.

3 comments:

Anonymous said...

Tsemppiä Jormailmarille ja tehoja lisää (?) kehiin jatkossa. Näistä harmiuutisista huolimatta mopojengin tarinoinnin ja vauhdikkaiden kuvien seuraaminen sai taas niin hyvälle tuulelle, että. Sitä ymmärtää tuota omaakin viritettyä mopoa paremmin. Ja minkäs teet, jos ansiot onkin suvussa - joskin kaukaisessa sellaisessa, mutta silti. Plätän velipojan Keken poika Ruttu se täällä meillä pitää kaikenmaailman kultaiset hakijat ojennuksessa. Pääsee mopollakin lujaa ja ruokaa nyt löytää piilosta kuka vaan. Terveisin Keski-Suomesta Susanna ja Ruttu (Hanlait Veeti Valentino)

Anonymous said...

Heh- joo oma pikku pellemme Jorsuporsu on taas ihan tikissään!
meno jatkui, jos mahdollista lääkärireissun jälkeen entistä vauhdikkaampana, kun se kuuli ite ettei tarvii himmata vauhtia, se on vaan kitalakimöntti, joka on leikattavissa kondikseen.
Viedään kumminkin mahdollisimman pian operoitavaks, ettei tarvii turhaan rohista :)
t, Jormailmarilat

T&S said...

Tsemppiä Jortsu-veljelle täältäkin!

T:Freki & Frekilät