Friday, November 09, 2007


Jorma Ilmarille tehtiin eilen nieluleikkaus ja samalla otettiin pois piilokives. Pehmeää kitalakea lyhennettiin niin että se ei ole hengistysteiden esteenä eikä pyörtyilyä enää tapahdu.

Leikkaus meni hyvin ja onneks Jorsu ei ite kuullut mitään viikon toipumisajasta koska kyttäsi illalla jo saparo heiluen ruokaa.

Tämnään käytiin Jopea kattomassa ja eipä ollu leikkauksesta havaittavissa merkkiäkää, niin virkeenä oli poitsu. Selkeesti ihan teräs Jorsu !


leikkauksen yhteydessä asennettiin Jorsun silmiin myös lamput että sitä voi nyt myös kätevästi käyttää taskulamppuna ;)

3 comments:

Anonymous said...

Voihan nenä ku toi mein Jorspa on sulkku !!!
Sen verran voin kertoa et pallin ja kitamöntin poisto vaan teki siitä entistä energisemmän. Nyt mennään saparo suorana aamusta iltaan.........eli kävi just niinku pelättiin. Se on ollu ennen leikkausta ihan puolilla tehoilla siis ;)
t, jormailmarin äippä

Anonymous said...

Mitenkäs siellä ollaan toivuttu??? Mää kattelin noita kuvia tosta sohvasta ja näyttäs ihan siltä kun meidän soffalla olis kuvat toipilaasta otettu!!! Meillä on prikulleen samanvärinen sohva jolla prikulleen samanvärinen viltti!!! ;-) Tyynyt meillä on kyllä erilaiset...

Anonymous said...

Joo, oon muuten kironnu tota sohvaa tän nykysen katraan kanssa. Ostin sen sillon ku oli vielä puudeleita.....vilteillähän sitä yrittää nyt sitten suojata..
Jorspa toipu leikkauksesta uskomattoman hyvin ja henki kulkee nyt paljon kevyemmin :)

t, satujormailmarila