Sunday, September 21, 2008




Nyt on näyttelyt korkattu Käpypentujen osalta . Kilpailtiin Oriveden pentunäyttelyssä ihan keskenämme ja vietettiin mukavaa päivää.
Kaikki muksut saivat hienot arvostelut ja kehuja luonteestaan. ja hurmasivat tietysti puoli näyttelyporukkaa, onnek myös tuomarin ;)

Kiitos murut..on ollu ilo myydä teille pikku mopot. Oote pitäny niistä hyvää huolta !


Oriveden pentunäyttely 21.9 Tuomari Kristiina Niemelä

Raparperin Käpypoika (Limppu)
Erittäin lupaava. Hyvät mittasuhteet. Kaunis ilmeinen pää. Hyvin kehittynyt runko joskin esitetään turhan tuhdissa kunnossa. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvin. Ystävällinen luonne.
PEK1 PU1 VSP-PENTU

Raparperin Humpumpeli (Tipu)
Erittäin lupaava. Erittäin hyvät mittasuhteet. kaunisilmeinen pää, hyväm ylälinja.Hyvin kehittynyt rintakehä.Tasapainoisesti kulmautunut.liikkuu erittäin hyvin.Ystävällinen ,terhakka luonne
PEK PN1 ROP-PENTU



Raparperin Haitula ( Hulda)

Erittäin lupaava. Tasapainoisesti kehittynyt, kaunis ilmeinen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvä häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvin tasapainoinen luonne.
PEK2


Raparperin Tättähäärä (Kinkku)

Lupaava.Hyvät mittasuhteet päässä ja rungossa.Kaunis ilmeinen pää.Hyvä purenta.Kaunis kaula ja ylälinja,hyvä häntä.Hyvin kehittynyt rintakehä.Tasapainoisesti kulmautunut.Erittäin iloinen ja ystävällinen luonne.Liikkuu hyvin
PEK3

Kennel Raparperin
Ryhmä koostuu yhdestä uroksesta ja kolmesta nartusta. mittasuhteiltaan hyvän tyyppisiä pentuja.ikäisekseen hyvin kehittyneitä ja hyvin liikkuvia.tasainen kokonaisuus.
Onnittelut kasvattajalle.
ROP-KASV



2 comments:

Anonymous said...

Oli kiva taas nähdä Orivedellä! Onnea vielä mopopojan ja -tyttöjen ruseteista - niitä oli niin hauska katsella kehässä, vaikkei mopseista mitään ymmärtäisikään. Lahdessa sitten taas seuraavaksi... :o)

MH said...

Mitä kaunottaria ja komistuksia!