Wednesday, June 03, 2009

Raparperilässä sitä sattuu ja tapahtuu . Torstaina talon valtasi hanniksen nahakariiviölauma joita oli tietysti Mökön ja Lurunkin tultava kattomaan. Siinä vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisas ;)


Perjantaina tervattiin tervasampoolla koko oma koiralauma kun yritettiin saada Kävyn selittämätöntä kurinaa kuriin. Kutinan syy selvis kun tervan ansioista Kävystä lähti pakenemaan kokonainen täiarmeija. Käytiin oikeen mikroskoopilla kattomassa päivystyksessä miltä täin näyttää suurennettuna . huh. no lääkkeillä ja pyykkäyksellä saatiin asia pois päiväjärjestyksestä ja Käpyä ei enää kutita.

Lauantaina sitten palautui hyvin hoidettuna ja vauhdikkaana kotiin Tipun sisko Hulda. Kiitos Mape Huldan hyvästä hoidosta . Luopuminen on rakkautta . Me koitetaan ettiä Huldalle uusi koti. Hulda on niin vauhtimopo että tarvii ympärilleen paljon lääniä missä temmeltää. muuten tulee ongelmat. Lauma otti Huldan ilosena vastaan ja siskokset saavat purkaa tarmoa toisiinsa ja me muut saadaan olla rauhassa.

vaikka Ilo on perheen pienin on se selvästi aikuisempi kun nää kaks vuosikasta viliskanttia .

2 comments:

Tarja Peltola/Handskes said...

Häh, tää onkin mulle ihan uus tieto tää tervashampoo. Vai ettei ne siitä oikein vihulaiset tykänneet :-)
Onneks on tehokkaat lääkkeet, niin pääsee niistäkin öttiäisistä äkkiä eroon.
Toivotaan että Huldalle löytyy lääniä temmeltää, ettei lähe mopo käsistä!
Kait jo kohta meet kurkkimaan Taikakuonoon pentuja. Sain kuvia sieltä, ne on aivan syötävän söpöjä. Täytyy tässä suunnitella kyläilyreissua sinne suuntaan, ennen kuin lähtevät maailmalle.

wheeru said...

you could try this out go to this website Clicking Here Bottega Veneta Dolabuy here Our site