Thursday, December 10, 2009


Kinkun häät saatiin tänään onnistuneseen päätökseen ja Kinkku ja Helmi lähtivät Poriin kotimatkalle.

Onnellinen sulhanen on Remu ( KANSMVA Liisalon Osake) , Hollolan omia poikia muuten ;).Remun vävyksi saaminen on ollut äitirapskun pitkä haave jonka Helmi sitten ihanasti toteutti . Kinkku keinosiemennettiin kohtuun kahteen kertaan koska vanhalla miehellä on painoa kertynyt sen verran ettei haluttu sitä kohtuuttomasti rasittaa ja toisaalta tiedettiin sen hyvä sänkykamarimaine ;) Siemennyksen teki Merja Dahlblom Mäntsälän eläinklinikalta ja kun päivät oli oikeat ja Remun tavara kelpoa, niin voidaan jälkikasvua jäädä odottelemaan rauhallisin mielin.

Kinkku sai siemennyksen yhteydessä herpes-rokotteen jotta vältyttäisiin viime keväisiltä kauhuilta. Äitirapsku on aina luuullut herpesrokotteen olevan hirmu kallis mutta se maksoi 25 euroa eli kannattaa tosiaan ottaa jokaiselle vauvoja tekevälle nartulle. Rokotehan uusitaan vielä noin viikkoa ennen synnytystä .

Hääkuvat käytiin ottamassa oikeen Mäntsälän kirkon kivimuurilla ja nyt sitten vaan odotellaan ja odotellaan...

5 comments:

Tiihoset said...

Onnee ny hääparille kauhian pal!Ny jänskättää...Selkätukkee ei viäl sa, ko ei oo ko kaks.

Paula ja Hirmut said...

Pitäsköhän munkin elvyttää Hipan ja Poppasen prinsessapäiväkirjat, kun teilläkin on morsmaikku pukeutunut noin somasti pinkkiin rimpsuun ja kimpsuun? ;-)

Peukutamme aivan hirmusti pentuprojektillenne! Toivottavasti pikku mopoprinsessoja ja -prinsseja syntyisi monta!

Tarja Peltola/Handskes said...

Peukkuja pentusten saamiseen! Eipä herpesrokote ainakaan hinnasta jää kiinni. Pitäisköhän munkin alkaa ottaa se tavaksi, ennen kuin se rävähtää täällä. On se sen verran yleinen nykyään.

Anonymous said...

Paljon onnea hääparille! :-)
Romeo-vaari odottaa lapsenlapsia syntyväksi :-)

Unknown said...

visit this site Dolabuy Hermes article view it now here are the findings hop over to this web-site