Monday, February 22, 2010

Äitirapsku hurautti taas Poriin kattoman kaksiviikkosia pikkukinkkuja. Kyllä kannatti! Ovatpa sentään niin ihania ja tarmokkaita mopsinalkuja. Ja Kinkku on niin hyvä äiti. Maikka muuten ihan oma kaheli ittensä mutta penut hoitraa rennolla otteella ja hyvin. Saavat pikku Sarkamaat olla onnellisia tommosesta äidistä.



Noh Tuksu ( Sarkamaan Raparperi) on tietenkin äitirapskun silmäterä ja näyttää just sellaselta raparperin ihanne mopolta eli liiottelemattomalta nahkakarvalta :)



Kinkun kanssa kotiin jäävä neiti vahvisti nimekseen nyt Marttiina ( Sarkamaan Oman Maan Mansikka) Marttiina on sitten semmonen karhunpentua muistuttava pörheä paksu pallero. Ihan kun Kinkkukin oli pienenä.


Pojista sitten Tumppu ( Sarkamaan Kinkkukiusaus ) on varattu Limppu-sedän kaveriksi. Tumppu on pojista pienin ja sileäkarvaisin eli äitirapskun suosikki tällä hetkellä
Papu ( Sarkamaan Herneenverso ) on varattu Oiva-mopon pikkuveljeksi. Papu on aika ÄIJÄ :)

Mustikka ( Sarkanaan Muu Maa Mustikka) on sitten vielä kotia vailla. Mustikka o kanssa ihan miehekkään kokonen köriläs ja omaa jo vahvan sukupuolileiman .Eli jos olet Mustikkaa vailla , pirautappas Helmille Poriin (0500 852 576)

3 comments:

Viljon äiskä said...

Mää ottasin Mustikan, mut isäntä sanoo ett ekaks pitää olla omakotitalo, näitkö kattoo niin kuume nousee......

raparperit said...

pöh .mitää omakotitaloja. siinhän se olis jo kolmas koira sitte valmiina ku omakotitalo tulee :)

mochyr said...

v4z81g9y09 e2u10b8c36 a6a25h3t98 m4b86q2p04 u5c81o8p73 s2j06a0i43