Tuesday, March 08, 2011









Paukkupakkaset taittui ihanaksi kevääksi ihan ykskaks. Tuksukin antoi sellasen tiedotteen vanhaa kansaa mukaellen että- Kuu täyspönötyksestä kesään , puolikuuta puolipönötyksestä.


..mutta voi tuota Tuksun huonoa tuuria. Ei saatu vielä hinkutettua vattusoosia kokonaan päästä pois kun eilen Tuksu sai taas osumaa pönöttäessään jääkaapin alla ja saaden tomaattimurskat päällensä. Mitähän seuraavaksi?

Ilo rallaa nyt sydämensä kyllyydestä ja nauttii kevätpäivistä. Ei sillä ettei se olisi nauttinu ihan samalla lailla myös paukkupakkasista ;)

Käpy jatkaa metsäagilityharrastustaan, se on ainoa meidän pujottelija..ei ny aina ihan oikeesta välistä mut sinnepäin.

Putkihommia meillä sitävastoin harrastaa Ilo, Tipu, Käpy ja Plättä. Pluumu ja Tuksu vastustavat ehdottomasti . Tässä kuvassa vois jo luulla olevan ylipitkän mopon mutta siinä on kyllä Ilon pääpää ja Plätän pyllypää ja putken sisällä vielä Tipu ja Käpy


Mutta oumaigaad mikä mies me löydettiin. Hän on Ari Liettuasta ja pönötyksen maailmanmestari mitä ilmeisemmin. Tuksu on aivan rakastunnu ja hääkirkkoa varaamaassa Latviasta. Vielä pitää kuitenkin oottaa melki pari vuotta..

Tuksu is falling in love with this Ari handsome from Lithuania. If you wait Ari we will come, not so soon , mut we certainly will.

2 comments:

Viljo said...

Ihana pitkismopo, ihan uutta mallia ja mikä MIES oottaa Tuksuliinia...

leeteson said...

replica bags gucci look at these guys i1j33y0y21 replica bags joy joy replica bags review replica hermes bag f4f79t2n85 replica bags in gaffar market Website m7x76e3p09 replica designer bags wholesale replica bags in dubai