Friday, April 13, 2012



Eilen tuli myös Sherlokki-pennun avausraportti Evirasta.

Voin kyllä lämpimästi suositella tätä avaukseen lähettämistä. sen jälkeen ei tarvi arvailla kun on faktoja. ja täs tapauksessa voidaan todeta et sherlokin lopettaminen oli oikea päätös . onneks muutokset olivat noin voimakkaat ettei sherlokki kerinnyt lentämään uuteen kotiin.

Mitä itse kuopparintaan tulee , en ole vielä saanut tietooni muita kuopparintatapauksissa mopseissa jaottaisin kyllä kiitollisena tiedot vastaan. Kyseessä on polygeeninen geenimuunnos.

Tutkimustulos: pennulla todettiin kehityshäiriö. kuopparinta, pectus exvatum joka on vaikeuttanut sydämen ja keuhkojen toimintaa.infektioon viittaavia muutoksia ei todettu.pennun nielu on myös erittäin ahdas mikä on osaltaan vaikeuttanut sen hengitystä
pennun rintalasta on kaudaaliosasta painunut voimakkaasti sisäänpäin. tämän seurauksena processus xifoidea on kääntynyt ulospäin ja sydän on siirtynyt täysin vasemmalle ja vinoon.keuhkolohkoissa on erittäin voimakas verentungos.sydämessä ei todeta kehityshäiriötä.trakeassaja ruokatorvessa ei todeta muutoksia.maksassa ,pernassa, munuaisissa,virtsatie-elimissä, sukupuolielimissä sekä aivoissa ei todeta muutoksia.

3 comments:

Anonymous said...

Ja näin toimii vastuuntuntoinen kasvattaja!
-Mopopo

raparperit said...

kiitos. yritetään kyllä olla :)

mcnede said...

click to read Bottega Veneta Dolabuy read the full info here dolabuy louis vuitton see this here Hermes Dolabuy