Wednesday, February 29, 2012





Pentulaatikkoon paistaa aurinko.
Pennut ovat täbään viiden vuorokauden ikäisiä . Kaikilla on painot lähtenyt huimaan nousuun ja se on merkki siitä että maitoa tulee ja se käytetään hyväksi. Tipun rajut jälkipoltot näyttävät myös hellittävän joten eiköhän tässä usklatais silmät ummistaa hetkeksi .

Monday, February 27, 2012




Tipun pikkulinnut ovat nyt selvinneet ensimmäisistä kriittisistä kolmesta vuorokaudesta. Kaikki ovat tyytyväisiä vauvoja jotka hakeutuvat innokkaasti tissille ja Tipu hoitaa vauvat hyvin. Pieni sininen poika lähti syntymän jälkeen pudottamaan painoaan ja luultiin jo että menetämme innokkaan pikkumiehen. Pienellä avustuksella ollaan saatu nyt kuitenkin painokäyrä ylöspäin ja kovasti toivotaan että suunta jatkuisi.




Friday, February 24, 2012









Tipun ja Hugon vauvat syntyivät tänään . Synnytys alkoi eilenillalla seitsemän aikaan avautumisvaiheella ja eka vauva syntyin tänää puoli yksi. Vauvoja on yhteensä kuusi kolme poikaa ja kolme tyttöä. Tipu on hyvä äiti ja valtakunnassa kaikki hyvin.

Monday, February 20, 2012

Tipulla pyörähti viimenen odotusviikko käyntiin. Yöt on jo melkomoista puhinaa , mutta päivisin Tipu jaksaa olla vielä reipas ja hyväntuulinen saparonheiluttaja . Tän viikon ohjelmassa vielä muutamiin pennunvaraajiin tutustuminen ja loppuviikosta päästään varmaan jo tositoimiin. Kaikki on jo valmiina vauvalassa , että tervetuloo vaan, pikkulinnut :)





Thursday, February 16, 2012




Tipu kävi tänään hakemas tokan herpesrokotteen ja röntgenissä. Kuus pikku kypärää sieltä laskettiin . Ja tädit ollu ahkerana. Riitta virkannu vauvoille tunnistusmaskoteiks angry birdsejä ja helmi ommellu alustoja samaa teemaa .



Tuesday, February 14, 2012


Hyvää Ystävänpäivää !


Monday, February 13, 2012

Joo ja täytyyhän meidän nyt Tuksu Tukiaisen pönötykset päivittää.









Jorma-Ilmari ja Kullervo ovat saaneet uuden ison pikkuveljen Zeken. Ihana mussukka ja muistuttaa niin vaarallisesti vihikoiraa..


Kullervolla on ollut syksystä jatkuen terveyshuolia. Juominen ja pissaaminen lisääntyi ja kun asiaa lähdettiin tutkimaan löytyi Kullervolta maksan ulkopuolinen shuntti ,joka oli tarkoitus leikata. Magneettikuvien tarkastuelussa selvisi kuitenkin että myös maksan sisällä on suonikohjumaisia muutoksia jotka vaikuttavat verenkiertoon. Niinpä leikkausta ei uskalleta suorittaa ja Kullervo jatkaa nyt erikoisruokavaliolla oireettomana toivottavasti vielä vuosia.

Pablosta löytyi naamakirjasta ihana kuva varastettavaksi, kiitti Emma. Pablo näyttää kuulemma laihemmalta mitä lihavampia pehmoja sen kuvassa poseeraa ;)





Tipulla on nyt 7 viikkoa täynnä ja tää mahtaa olla viimenen kokonainen viikko ennen vauvojen syntymää. Tipu voi hyvin, vaikka onkin valtavan suuri. Yöt on hiukan vaikeita, kun hyvää asentoa ei meinaa löytyä. Paras olo tuntuu olevan etupää korkean tyynyn päällä tai sitten selällään , mutta silloin on kuoraus niin kova ,ettei kukaan muu saa nukuttua ;)

Mäkin sain jo hyvät ensipaniikit kun mittasin lämmöt ihan vaan kokeillakseni mikä on Tipun normaalilämpö ja ne olikin ihan kamalan alhaalla. No se oli joku tilapäinen heitto vaan. ;)

Wednesday, February 08, 2012






Tuksu viettää tänään 2 v. synttäripäivää ja sai vieraikseen juhliin mukaan Kinkku-äidin ja Marttiina-siskon



Monday, February 06, 2012






Ja sitten taas pönöttäjäTuksulle oma pätkä :D
Tuksu keksi pakkasella mainion lämmittelykonstin uudes punases haalarissaan. Se veti varpaat housunlahkeisiin lämmittelemään ..




Huh huh mikä pakkasjakso eristi meidät sisään koko viikoksi. Ei autanut nutut eikä mitkään kun aina vaan paleli..




Viime viikko vietettiin toisiakin mopohäitä kun Ilo ja Limppu saivat toisensa. Ilo on meillä sijotuksessa eli pentue menee syntymään ja tulee Ilon kasvattajan Merenrannan -kennelin nimelle. Isäkoirana on Limppu eli Kävyn poika ja Tipun veli. Nyt toivotaan että siemen lähtisi itämään !