Thursday, August 28, 2014


 Meil ois niiku kesäloma just ku syksy alko. Että joko mättää. Joko meillä onkin syysloma, tai sitte kesä ei oo vielä loppunu. Paljon on tullu otettua taas kuvia näemmä . Vaikka vaan parhaat pääsee blogiin ni silti plogipäivitys on aina kuvantäyteinen .
 Tällä jaksolla on murhetta aiheuttanut Plätän silmänpaineet jotka  on nyt onneks huomattu ja lääkitys alotettu, toivottavasti tepsii. Lääkityksen alkaessa Plätältä lähti vaan loppukin näkö mtta eipä tunnu paljon mummelia haittaavaan kun on tutut ja turvalliset paikat ja äänet ympärillä ja tärälli luonne.
Ulkoraparperiläisetn kuvia nappaan aina mukaan kun löydän. Tälläkertaa kuvissa vilahtaa pellolla marssiva Jormailmari , terassilla kahvilla  tönöttävät Ukkis, Hulda ja Hugo ja  vähän harvinaisempi mutta silti hyvin rakas kasvo Viljo . Kaikille rapskuille paljon suukkoja !
 Jos ihmettelee miks ei äitiraparperista mitään kuulu , johtuu siitä että sillä ei ole enää kenenkään puhelinnumeroita kännykässä tallella ;) Että puhelua vaan tänne päin ni saadaan taas muistio ajan tasalle .






 


















No comments: