Monday, September 29, 2014


 No on ollu sitte taas kaikenlaista . Hugo ja Ukkis kävi pikaseen kylässä. Hugon liikunta on selkäleikkauksen jäljiltä edellee aika hetkulaa mutta kipuja ei näytä olevan ja mieli on ilonen ja takana pysyny ihmeen hyvin lihakset. Juu ja Ukkiksella on mieli ilonen kanssa ;)





 Sen verran ilmat kylmeni et me jouduttiin jo pistämää vähän pomppaa päälle .





 Pulu Pietaryrtti aiheutti tykytyksiä syömällä vahvasti  chilillä ja cayenne pippurilla  maustettuja lehtikaalisipsejä aika kipollisen ennen kun kerkisin hätiin. Muutama päivä meni oksennellessa ,mutta perjantaiyönä meni veltoksi ja naama turpos niin et lähdettiin piipaana  Hattulaan eläinsairaalaan. Siellä kuvattiin massu ja suolisto ,otettii verikokeet ja pulu sai  ensiavun turvotukseen ja nesteytettiin. Seuraavana iltana meillä rupeskin olemaan vanha riiviölapsi taas vauhdissa .





Tää yks etäraparperi Freki oli sitten jääny pyykkikoriin jumiin vähä pidemmäks aikaa kuulemma kun pyrstö oli nii puuduksissa ... ei me naureta Freki ..vakava paikka ..


 Jorma Ilmari , tuo mopojen Frederik oli  sitten viiikonloppuna päivähoidossa ison pikkuveljensä Musan kanssa . Kuvassa musan kanssa tosin Ilo .



Joo ja sitten kyläili Limppu ja Tumppu joita oli aivan ihana  nähdä pitkästä aikaa , niinkun tietysti Annistakin.








Sitte vähä lepoa , ruskaa ( ei sitä juotavaa , vaan tätä syysruskaa)  ja rakkautta . Ni onhan siinä taas yhelle viikolle..





2 comments:

Nonnulan Jonna said...

Voi ihanat mopot <3

Anonymous said...

Ihania kuvia ja kuvasti kerrottu!!!<3