Wednesday, June 17, 2015

Lievä kuukauden päivitystauko. Ei selitetä millään . Väitetään vaikka et meil on muutaki elämää..hahahaha !
Mutta kolma viikkoa oltiin kesälomilla. Ei missään reissus kyllä mutta muuten kesälaitumilla. Ja kaikenlaista vipeltäjää täällä liikku :)  Helmi oli Kinkun ja Marttiinan kans oikee viikon ja nyt tääl on ollu kesäsiirtolassa  Freki ja  Siukku. Ja sitte pikkukäväsyillä vaikka ketä :)  Viimesenä kuvana muuten Bobista lähetetty niiii hieno studiokuva !
































5 comments:

Nonnulan Jonna said...

Ihanaa, että olit päivittänyt! :) Mopojengiläisten kuulumisia on ollut jo vähän ikävä <3 Voi mitä ihania kuvia taas <3

Kyllä niin tulee omaa Brunomopsia taas ikävä <3 Suunnitelmissa olisi ottaa perheeseen mopojäsen, heti kun tytär kasvaa vielä vähän vanhemmaksi. Toki nyt jo melkein 2-vuotiaana hän on ehta mopotyttö. Vedämme välillä auton parkkiin kun satumme näkemään jossain kylillä liikkuessamme mopsin ja menemme rohkeasti pyytämään, että saako rapsuttaa ja ottaa vähän tuhinaterapiaa vastaan. Kertaakaan ei olla saatu kieltävää vastausta :) Neiti 2-vee on tätä kautta saanut kehitettyä rakkauden mopseihin ja kotonakin katsotaan Brunon kuvia ja ihastellaan niitä :)

Teidän laumaa olisi ihana joskus päästä katsomaan ja rapsuttelemaan <3 mopsit ovat kyllä ainutlaatuisia rakkausotuksia <3

raparperit said...

Ilman muuta meille saa tulla rapsuttelemaan ! Mun sähköpostiosote on hanna.siikaniemi@live.fi ni laittele viestiä ni sovitaan aikataulusta ;)

T&S said...

Mahtavia kuvia taas! Kiitokset tätäkin kautta Freksun ja Siuden hoidosta, parempaa paikkaa niille ei kyllä voisi olla. Pääsivät tosiaan lomalle pelkän hoitopaikan sijaan. :)

Anonymous said...

Hei, Oli pakko laittaa tänne kommenttia (en yleensä laittele), kun tulin niin hyvälle mielelle tästä blogista. Ihania koiria ja ihana koti teillä! Minulla yksi mopo uros ja etsin hänelle kovasti tyttö kaveria. Vielä ei ole onnistanut ja saatuani varsin tylyjä vastauksia suomalaisilta mopsin kasvttajilta pentu kyselyihini, on intokin hieman laantunut ja masennus meinaa hiipiä paidan helmaan. Mutta kun löysin sinun blogisi ja koirasi, sain uutta uskoa ja tsemppiä pennun etsintään. Ei sentään kaikki kasvattajat vain "elsvistele" koirillaan ja linjoillaan vaan elää näiden kultakimpaleiden kanssa ihanaa arkea. Sinun koirasi ovat toedella kauniita! Ja mikä ihanan värikäs koti teillä! Kiitos blogista! Tulen suraamaan sitä suurella mielenkiinnolla!-sanna

raparperit said...

Moido sanna ja kiitos kehuista ! Mä jotenkin ymmärrän kasvattajien tylyt töksähdykset jos olet ottamassa urokselles narttua lisääntymistarkotukseen. Yleensä kun se menee toisinpäin. Kasvattajat vaalivat linjojaan ja tutklivat sukuja ja yksilöitä ja haluavat nartulleen sen parhaan yksilön jälkeläisiä ajatellen. Se on usein vuosien työ ja vaiva ja kuuluukin olla koska asia on tärkeä. Toisaalta tunnen ton esineellistämispuolenkin mistä kerroit ;). Mutta kiva että seuraat näitten hömppien menoa ja meininkiä :)