Tuesday, January 10, 2012



No saatiinpa tän voden pulelle päivitykset rullaamaan. Me elettiin oikeen kokonainen viikko ilman tietokonetta ihan itsekuritarkotuksessa ja hyvää teki. Kuukausi piti olla mutta miten se ny sitte lipsahtikin ..
Talvi on tullut ja takkia joutuu laittamaan päälle ettei palellu. Tipun astutuksesta on nyt reilu kaksviikkoa ja kohta voisi ruveta jotain merkkejä vauvoista näkymään.Tipu humpsuttaa menemään niinkun ennenkin eikä mitään ihmeellistä ole vielä ilmassa. Tipu kävi ottamassa ekan herpes-rokotteen ja se olikin viimenen varastossa. Toivottavasti maahan on tullut toiseen rokotteeseen mennessä lisää. Näytin samalla lääkärille Tipun jalkaa kun se on muutaman kerran ravistanut sitä lenkillä oudosti. Ja kyllä polvi löysäksi todettiin , eli se pääsee paikoiltaan pois välillä. Tipu on kaksvuotiaana polvitarkastettu terveeksi että en tiedä mikä löystymisen on nyt aiheuttannu. Mut ei murehdita sitä kun se ei tunnu Tipua millään lailla vaivaavan :)

4 comments:

Anonymous said...

Sitä ollaan taas oltu kukakiipeilemässä, eikö vain? Mistä tuo ihana harrastus sai alkunsa? Miten koko porukka on sen oppinut?

T: Mopojengifani pohojosesta

raparperit said...

mä en oikee ittekä tiedä...yks kaks ne rupes kerjäämää vaa nameja noilta rungoilta ja kiviltä :)

Anonymous said...

Ne herkut, ne herkut! Minulla on niin ahane koiravanhus, että se olis kyllä nuoruudessaan ollut varmasti opetettavissa kukakiipeilyn saloihin. Nuorempi kuuluu jäniksen jahtaajiin, joten sais kyllä ihan yksin sen namin kanssa siellä rungolla ootella...

Mukava harrastu tuo kukakiipeily, tuo varmasti iloa molemmin puolin. Ja mikä parhainta, pääset ottamaan koko jengistä noita ihania kuvia.


T: Mopojengifani pohojosesta

Minna said...

Kuules mulla välähti ajatus kun kerroit Tipun polvesta, joka pitäs olla terve, mut nytten on löystynyt. Eikös se alkanu oirehtii muutama viikko astutuksen jälkeen? Jos alkoi, niin sehän voi johtuu tieteski hormooneista! Sama juttu käy ihmisillekin; kun nainen tulee raskaaksi nivelsiteet alkavat löystyä koko ropasta raskaushormoonien takia. Luonto on järkänny sen siksi, että synnytys sujuisi helpommin kun nivelsiteet antaa periksi. Näin (joillakin)ihmisil, miksei myös mopoil.. ;)
Pieniä mopoja ootellessa..<3
Terkuin; Minna