Wednesday, April 01, 2009


Dahlblomin mukaan pojilla tartuntavaara ohi ja voidaan huokasta helpotuksesta. Hui kun pelottaa ees kirjottaa näin , mut näin on jok tapauksessa sanottu.
Pojat voivat siis edelleen hyvin ja nyt tuntus siltä että kuuluttas siihen prosentuaaliseen onnenryhmään jossa osa pentueesta selviytyy ja jää jopa sairastumatta.

Kädet ristissä tuntui olevan koko Suomi että kiitos kaikille, ehkä juuri siksi tässä ollaan. Kirjotan jossain vaihees koko stoorin , mutta nyt vaan nautin noista kolmesta muskettisoturista.

4 comments:

Tarja Peltola/Handskes said...

Siis jes!!!! Aivan upea juttu. Oikein pelotti tulla tänne katsomaan, mitkä on päivän uutiset. Mutta nehän oli hyviä :oD
Ystäväni yksi pentue sairastui myös herpekseen ja kolme pentua meni. Kuusi jäi, eikä edes sairastanut.

Anonymous said...

Hienoja uutisia täällä, toivottavasti nyt ei vähään aikaan tapahdu mitään huonoa teidän laumallenne! Heti piti tulla katsomaan kuulumisianne, kun tulin töistä kotiin. Nyt voin siirtyä ihailemaan oman pentulaatikkomme pötkylälaumaa ja toivomaan niille elinvoimaa.

Anne-Calawaanari

Pamu ja Hirmut said...

En ole muutamaan päivään käynyt mopottelemassa täällä - ja nyt kun tulin, niin itku tuli silmään suru-uutisia lukiessa. :( Toivottavasti poikamopot ovat kuitenkin kunnossa!!!! *Hirmut käden ja tassut kyynärpäitä myöten ristissä* JAKSUJA KOKO LAUMALLE!

Anonymous said...

Voi jösses-heppulithan näyttää toooosi isoilta jo !
Railakasta menoa toivottaa velipuolikuu Jormailmari :)